ReikiAnsBroertjes

Uw onder titel

Mala's 

Wat is een Mala?

Een Mala is een gebedsketting, een hulpmiddel voor het tellen van mantra’s tijdens meditatie. Een Mala is meestal gemaakt van 108 kralen + 1 Guru kraal en een kwastje. 

 

Om tijdens een meditatie je mantra’s te tellen, leg je de Mala over je middelvinger of ringvinger niet over je wijsvinger, want deze staat voor het ego. Na elke mantra schuif je met je duim één kraal door.  

De Guru kraal staat symbool voor het kruinchakra en is het begin-, keer- en eindpunt van de Mala. Als je tijdens het mediteren bij de Guru kraal komt, keer je de Mala en gaat dan weer verder.

Ik knoop de Mala's zelf met edelsteenkralen. Mala’s waarin edelstenen zijn verwerkt, hebben tevens de helende eigenschappen van de stenen. Je kunt een Mala ook gewoon dragen omdat je hem mooi vind of met een intentie. Bovenstaande Mala is geknoopt met verschillende soorten Jaspis. Deze Mala is bijvoorbeeld aardend. 

 

Dit is een Moeder en Kind Mala, met Mosagaat, Maansteen en Unakiet.

Helpt tijdens de zwangerschap, bevalling en borstvoeding. Beschermt moeder en het ongeboren kind.  

Deze Mala is geknoopt met 6mm kralen waardoor hij lichter is en draagbaarder dan de Mala's met 8mm kralen. 

Ik heb verschillende Mala's geknoopt met edelsteenkralen voor de Chakra's.

Elke Chakra heeft een kleur en een klank/mantra, tijdens het knopen chant ik de mantra van de Chakra.Bovenstaande Mala's zijn beide om de Chakra's in balans te brengen. 

De ene uitvoering is een lichte uitvoering en de andere een donkere. Zoals je misschien ervaart is de uitstraling heel verschillend.

De prijzen van de Mala's liggen tussen de € 35,00 en de € 65,00.

Het ligt aan welke edelsteenkralen er gebruikt zijn. 

Wil je een speciale Mala, voor een speciaal doel of met een bepaalde intentie, laat het me weten. Ik kijk welke stenen daarbij horen. Meestal doe ik dat via een meditatie.

Ik laat je weten wat de kosten zijn en ga dan voor je aan de slag.